Taxi Krommenie Schiphol

Taxi Krommenie Schiphol €49,-

Veilig en comfortabel naar Schiphol tegen het voordeligste tarief.

Taxi reservering

Houd bij uw taxi reservering rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij. Wij doen altijd ons best om u op tijd via Schiphol te laten vliegen maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het missen van uw vliegtuig om redenen die buiten onze macht liggen.

Ophalen bij Schiphol

Onze chauffeur staat voor u klaar op Schiphol als u uw vluchtnummer hebt opgegeven aan ons. Als u na de landing met ons belt kunnen we afspreken waar onze chauffeur op uw wacht. Bent u ernstig vertraagd, laat het onze chauffeur dan weten want hij wacht op u.

Prijsgarantie

Bij online taxi reserveringen geven wij u vooraf optimale zekerheid over de prijs van uw taxirit. De prijs van de taxirit wordt bij de boeking op basis van het vertrekadres en het bestemmingsadres vastgesteld. Dat is dan de prijs die u afrekent met onze taxichauffeur.

Taxi Krommenie Schiphol
Taxicentrale Krommenie Schiphol

Hartelijk dank voor de goede services en fijn dat u mij zo snel uit de brand heeft kunnen helpen. Anders had ik zeker mijn vliegtuig gemist. Nogmaals bedankt!

Joris ter Haar

Keurig op tijd en een leuke nette chauffeur. Ik kan iedereen dit taxibedrijf aanraden. Tot de volgende keer.

Annemiek Bouwsma

Alle afspraken perfect nagekomen. Vaste klant geworden!.

Frank en Esther

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van de Taxicentrale en heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Peter